Orgonity

Orgonity jsou složeny z pojiva (organická část) a náplně (anorganická část). Pojivo je obyčejně včelí vosk, přírodní kaučuk, vosk stromového původu (tuniský palmový vosk) apod. Náplní je pak směs kovových pilin (železo Fe, bronz, mosaz, hliník Al, měď Cu a další) a minerálů (obyčejně drůza křišťálu, šungit, opál a další). Přesně smíšený poměr jednotlivých kovů a minerálů (konečně i prostý objem) a jejich pořadí má vliv na působnost a vlastnosti orgonitu.

Read More

Patogenní zóny

Vešli jste někdy do budovy (bytu) a cítili jste se tam nedobře? Možná vám připadal prostor těžký, nehostinný, chladný a chtěli jste co nejdříve odejít. V tomto případě jste asi zažili podvědomou reakci na patogenní zónu. Patogenní zóny může vyvolávat elektromagnetický smog a většinou nehomogenita zemního podloží – anomálie – tedy geoanomálie. Read More

Dotační program Nová Zelená úsporám 2015 (výpis požadavků a výše podpory)

Zelená úsporám

Oblast A – Zateplení obálky budovy

A.0 – Dotaci získáte již od 20% úspory měrné roční potřeby tepla na vytápění proti stavu před realizací (např. při výměně výplní otvorů a zateplení stropu.)

A.1 – Dotaci získáte již od 40% úspory měrné roční potřeby tepla na vytápění proti stavu před realizací a měrná roční potřeba tepla na vytápění musí být menší než 90 kWh.m2.rok.

Read More

7 rad pro projektování podle Feng-Shui

1.) Nechte si změřit před stavbou domu na pozemku patogenní zóny

Je dobré umístit dům (pokud to rozměry pozemku dovolují) mimo tyto zóny nebo jej umístit tak, aby neprocházely místnostmi, kde se lidé dlouhodobě zdržují.

Jestli bydlíte už ve stávájícím rodinném domě nebo bytě – nechte si změřit patogenní zóny tam, kde dlouhodoběji pobýváte (zejména v obývacím pokoji, ložnici, pracovně, kuchyni.) Read More